Transfer sezonunun başlamasıyla beraber çalışmalara başlayan kırmızı beyazlılar; Serdar İşar, Mustafa Yakdemir, Kaan Tuna, Sertaç Duğan, Enes Kubaş, Numan Aktaş, Umut Aras, Batuhan Yeniada, Ersin Yılmaz ve Vedat Tuğul ile yeni sezonda da anlaşma sağlandı. 

5 DIŞ TRANSFER GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Çeşitli bölgeler için de dış transfer gerçekleştiren Kapaklı Sitespor, Semih Mandacı, Timuçin Cimşit, Resul Sağlam, Mehmet Kaygın ve Ramazan Üzer ile anlaştı. 

Ayrıca takımın altyapısından yetişen Anıl Taban’la da yeni sezonda A Takım’da forma terletmesi için anlaşma sağlandı. 

“TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ” 

117 sporcunun katıldığı Zafer Koşusu’nun kazananları belli oldu 117 sporcunun katıldığı Zafer Koşusu’nun kazananları belli oldu

Yapılan transferlerle birlikte yeni sezona hazır olduklarını söyleyen Kapaklı Sitespor yetkilileri, “2024-2025 sezonunda mücadele edeceğimiz Süper Amatör Ligi’ne gerçekleştirdiğimiz transferler ile hazırız. Geçtiğimiz sezon bizimle birlikte olan 10 arkadaşımız ile yeniden anlaşma sağlarken 5 yeni arkadaşımızı da dış transferden takıma kattık. Geçtiğimiz sene ikinci dönem A Takımımızda forma giyen altyapı oyuncumuz Anıl Taban ile de bu sezon A Takımda formamızı terletmesi için anlaşma yapmış bulunmaklayız. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar dileriz” dedi.