Yapılan operasyonlar, Mevlana Mahallesi Aynur Caddesi Cem Sokak ve Atatürk Mahallesi Özlem Sokakta bulunan ikametlerde gerçekleştirildi. Polis ekipleri tarafından belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda; 50 litrelik içerisinde rakı yapımında kullanılan posa, 2 Adet 120 litrelik içerisinde rakı yapımında kullanılan posa, 1 Adet rakı yapımında kullanılan damıtma makinası ve makinaya bağlı olan ocak ve 1 adet hortum, 1 Adet rakı yapımında kullanılan büyük mutfak tüpü, 1 Adet rakı yapımında kullanılan alkol derecesi ölçülen mezür, 4 Adet 5 litrelik içerisinde yapma rakı bulunan şişe, 1 Adet 5 litrelik renk ve koku itibariyle şarap olduğu değerlendirilen şişe, 1 Adet 1.5 litreli renk ve koku itibariyle şarap olduğu değerlendirilen şişe, 1 Adet yivsiz av tüfeği ve tüfeğe ait 24 adet fişek ve 1 Adet saçma mermisi atan havalı tüfek ele geçirildi. 

Baro Başkanı Gürcün: 2 yaşındaki Sıla cinsel istismara uğramış Baro Başkanı Gürcün: 2 yaşındaki Sıla cinsel istismara uğramış

Ayrıca ikametlerin sahibi olan Ş.B. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.