715 birinci sınıf öğrencisine kırtasiye seti dağıtıldı 715 birinci sınıf öğrencisine kırtasiye seti dağıtıldı

Millî Eğitim Bakanlığınca 2 Haziran tarihinde iki oturum hâlinde yapılan LGS sınavının sonuçları 28 Haziran Cuma günü açıklanmıştı. Bu sonuçlara göre, Kapaklı’dan 7 öğrenci yüzde 1’lik dilim içerisine, 5 öğrenci yüzde 2’lik dilim içerisine, 13 öğrenci yüzde 3’lük dilim içerisine, 12 öğrenci yüzde 4’lük dilim içerisine, 14 öğrenci yüzde 5’lik dilim içerisine, 9 öğrenci yüzde 6’lık dilim içerisine, 12 öğrenci yüzde 7’lik dilim içerisine, 15 öğrenci yüzde 8’lik dilim içerisine, 10 öğrenci yüzde 9’luk dilim içerisine, 19 öğrenci yüzde 10’luk dilim içerisine, 64 öğrenci yüzde 10-15’lik dilim içerisine ve 83 öğrenci ise yüzde 15-20’lik içerisine girdi.                      

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM”

Gösterilen başarıdan dolayı tüm öğrencileri tebrik eden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, “2024 Liselere Giriş Sınavında başarı gösteren Kapaklı ilçemizdeki tüm kıymetli öğrencilerimizi, emek veren velilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi tebrik eder başarılarımızın devamını dilerim.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Kapaklı Eğitimine her zaman maddi ve manevi destek olarak yanımızda olan bizlere güç veren Kapaklı Kaymakamımız Mustafa Gürdal'a, Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin'e teşekkür ederim.