Kapaklı Ömer Halisdemir Mahallesi’nde çocuklar arasında çıkan kavga ailelere de yansıdı. Çıkan kavgada E.O, H.Ç.’yi kalbinden bıçaklayarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan H.Ç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

KALBİNDEN BIÇAKLADI

Jandarma tarafından yasaklı maddeler ele geçirildi Jandarma tarafından yasaklı maddeler ele geçirildi

Olay, Kapaklı Ömer Halisdemir Mahallesi Mert sokakta meydana geldi. İddiaya göre 2 aileye mensup çocuklar arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Olaya müdahil olan ailelerin tartışması da kavgaya dönüşürken 37 yaşındaki E.O. yanında getirdiği bıçakla H.Ç.’yi kalbinden bıçakladı.  

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis ekibi geldi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan H.Ç., ambulansla Kapaklı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan H.Ç., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. H.Ç.’yi öldüren E.O. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Polis ekipleri olayın büyümemesi için olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, çok yönlü soruşturma başlattı. 

KAPAKLI'DA MÜTEAHHİTLİK YAPIYORDU

Olayda hayatını kaybeden H.Ç.'nin Kapaklı'da inşaat ve müteahhitlik işleri yaptığı öğrenilirken, diğer ailenin ise depremden sonra Kapaklı'ya göç eden bir aile olduğu öğrenildi.

Kapakli Cocuk Kavgasi Olum 1