Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çetin, Çetin Komşu, Mehmet Çetin ortaklığında By Formen erkek giyim mağazası Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı’nda cumartesi günü yoğun katılımla açıldı.

KATILIM YOĞUN OLDU
Mağazanın açılışı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, AK Parti Tekirdağ İl yönetim kurulu üyesi Sait Yazı, Ak Parti Eski İl Başkanı Ahmet Kanbur, Kapaklı Belediye Başkan yardımcısı Gökhan İnce, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Sevgi Aksoy, Akın Yılmaz, İrfan Demir, İbrahim Aktürk, Ufuk Bayraktar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, CHP belediye Meclis Üyesi Muzaffer Yıldırım, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Mehmet Uz, Çerkezköy Güreş Ağası Mesut İşlek, Samsunlular Dernek Başkanı Mehmet Aktürk, Sinoplular Dernek Başkanı Şakir Demirel, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Atatürk Mahalle Muhtarı Bilal Tokuç ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

MANDALI “KAPAKLI ESNAFINDAN ALIŞVERİŞ YAPMALIYIZ”
Açılışta kısa bir konuşma gerçekleştiren belediye başkanı İrfan Mandalı Mustafa Çetin ve ortaklarına başarılar dileyerek başladığı konuşmasını “ Kapaklı’nın böyle bir mağazaya ihtiyacı vardı. Kapaklı Halkını tanınmış markalarla tanıştırdığı için Mustafa Çetin’e teşekkür ediyorum” dedi. Kapaklı Halkına seslenen Başkan Mandalı “ İlçemizin gelişebilmesi bu gibi güzel mağazaların ilçemizde açılması gereklidir. Alışverişlerinizi Kapaklı esnafından yapınız ki yatırımlar çoğalsın ve sizler her şeyin daha iyisine ulaşabilin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

KAMBUR “KAPAKLI 86 KAT BÜYÜDÜ”
Başkan Mandalı’nın ardından sözü alan isim Ahmet Kanbur oldu. Kanbur 1986 yılından bu yana ilçemizin 86 kat büyüdüğünü ifade ederek “Tekirdağ’ın en hızlı büyüyen ilçelerinden birisi oldu. Büyümenin neticesinde ise Tekirdağ’ın büyük şehir olması ile beraber ilçe oldu. O dönemde bizde ilçe olması gereken tek yer varsa orasının da Kapaklı olması gerektiğini savunmuştuk. Çünkü nüfusu en büyük olan beldemiz Kapaklıydı. Problemleri var ama inşallah zaman içinde Büyükşehir Belediyesi ile beraber bu problemleri aşabileceğine inanıyorum

“ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAKLAR”
By Formen mağazasının Kapaklı için bir ihtiyaç olduğunu belirten Kanbur “Kapaklı’nın erkek giyiminde söz sahibi olabilecek bir mağazası yoktu. Bu ihtiyaca bu mağaza ile cevap vermiş oldular. Ama en önemlisi ülke ekonomisine de katkı sağlayacaklar” dedi.

“KAPAKLI’DA BAYANLAR ÇOK ŞIK GEZİYOR”
By Formen’in hızla büyüyen Kapaklı’da bir ihtiyaçtan doğduğunu belirten Mustafa Çetin “Kapaklı hızlı göç alarak Türkiye’nin sayılı beldelerinden biri oldu. Komşu kardeşimiz ve kardeşim Mehmet Çetin ile birlikte böyle bir yatırıma karar verdik. Kapaklı’da bayanlar oldukça şık geziyor, erkeklerinde şık gezebilmesi için böyle bir yatırım yapalım dedik. İlerleyen zamanlarda Trakya’nın birçok ili ve ilçesinde mağazalar zincirlerimizi oluşturacağız” dedi.


MAĞAZA İÇİN KURBAN KESİLDİ
By Formen erkek giyim mağazasının açılış kurdelesine Başkan İrfan Mandalı, Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve Ahmet Kambur birlikte kestiler. Ayrıca açılış öncesi dualar edilerek mağaza için kurban kesildi.

byformenkapaklida byformenaciliskapakli by-formen-acilis2 cetin-by-formen by-formen-acilis