Kapaklı Kent Konseyi, 2024-2025 eğitim öğretim yılına günler kala ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyası başlattı. 21 Mahalle muhtarının da desteğiyle gerçekleştirilecek olan kampanyada, yardımsever vatandaşlardan destek istendi. 

“AMACIMIZ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK OLMAK” 

Yardımsever tüm vatandaşlardan kampanyaya destek isteyen Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Talip Öztürk, “Kapaklı Kent Konseyi olarak ‘Öğrencilerimiz ile el ele’ kampanyamızı başlattık. Eğitim her çocuğun hakkıdır ve bu hakka erişimde yaşanan engelleri en aza indirmek için çabalıyoruz. Kapaklı Kent Konseyi olarak muhtarlarımız ile birlikte amacımız, toplumun her kesimini bir araya getirerek, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak ve onların eğitimlerine katkı sağlamaktır. 

Kapaklı’da Sanayi ve İş Adamları Derneği kuruldu Kapaklı’da Sanayi ve İş Adamları Derneği kuruldu

“HAYIRSEVERLERİN İLGİSİNİ BEKLİYORUZ” 

Kampanyanın duyurusuyla birlikte hayırseverlerin ilgisi bekleniyoruz. Kapaklı Kent Konseyi olarak toplanan yardımları titizlikle değerlendirerek ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıracak ve onların daha iyi bir eğitim alabilmelerine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz yardımsever vatandaşlarımız Kapaklımızda bulunan 21 Muhtarlığımıza kırtasiye çanta ve kıyafet yardımlarını ulaştırabilirler. Bu kampanyada bizlere destek olan Muhtarlarımız teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.