Kapaklı Gazetesi - Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, son günlerde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen motosiklet hırsızlarını suçüstü yakaladı. Çok sayıda suç dosyası bulunan üç şüpheliden 2'si ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İKİ KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ 

Kapaklı’da son günlerde gerçekleşen motosiklet hırsızlığı olayları sonrası harekete geçen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, şüpheli 3 şahsı takibe aldı. Ekipler, şüpheli şahıslara Bahçelievler Mahallesi Karacaoğlan Caddesi'nde bulunan bir sitenin otoparkından motosikleti çalarken suçüstü yaptı. Yakalanan şüpheli şahısların çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıkarken, son günlerde Kapaklı, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde 10’a yakın motosiklet hırsızlığı olayına karıştıkları öğrenildi.

Bekçi akrabasının silahıyla, halasını vurdu Bekçi akrabasının silahıyla, halasını vurdu

Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen üç şüpheli şahıstan Mustafa M. Alparslan T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. ve Musa Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.