Perihan Ergün Anaokulu’nun yenileme çalışması tamamlandı Perihan Ergün Anaokulu’nun yenileme çalışması tamamlandı

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi tarafından mezun ve açık lise son öğrencilerine yönelik ücretsiz bir şekilde üniversiteye hazırlık kursu verilecek. Sayısal, eşit ağırlık ve sözel sınıflarının oluşturulacağı kursa kayıt için 28 Eylül Çarşamba gününe Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Halk Eğitimi Merkezinde başvurulması gerekiyor. 

Üniversiteye hazırlık kursuna katılmak isteyen tüm mezun ve açık lise son öğrencilerini kursa davet eden Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, “Halk Eğitimi Merkezlerinde üniversiteye hazırlık kursları kurumumuzda da açılacaktır. Kurslar mezun ve açık Lise son sınıf öğrencilerine yönelik olacaktır. 

“KURSLAR ÜCRETSİZDİR” 

Veliler için önemli bir masraf teşkil eden üniversiteye hazırlık kursları Halk Eğitimi merkezimizde ücretsizdir. Kadrolu öğretmenlerimiz ve alanında dershane tecrübesi olan, istekli öğretmenlerden oluşan kadromuzla hizmet verilecektir. 

“ÖĞRENCİLERİ BEKLİYORUZ” 

Öğrencilerin alanlarına göre; sayısal, eşit ağırlık ve sözel sınıfları oluşturulacak. Bu yılda mezun ve açık lise son sınıf öğrencilerin Halk Eğitimi Merkezinde üniversiteye hazırlık kurslarına beklemekteyiz. 

“GÜNDÜZ VE AKŞAM KURSLARI YAPILMAKTADIR” 

Kurslarımız ücretsiz olup, gündüz ve akşamları yapılmaktadır. Kurslarımıza son kayıt için 28 Eylül 2024 Çarşamba günü kadar Atatürk Kültür Merkezimizdeki Halk Eğitimi Merkezine başvuruların yapılması gerekmektedir” dedi.