5 Mayıs Pazar günü Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bir yerel gazete tarafından yapılan habere göre, iş aramak için Bodrum’a gelen Amasyalı Aşçı Yakup Torun, denize girerek boğuldu. Denizden arkadaşlarının müdahalesiyle çıkarılan Torun, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kapakli Yakup 1BOĞULAN KİŞİNİN KENDİSİ OLDUĞUNU GÖRDÜ

Kapaklı’da yaşayan İş İnsanı Yakup Torun, yapılan haberde boğulan kişiye ait fotoğrafın kendisine ait olduğunu görünce şaşkına döndü. Yakınları tarafından “geçmiş olsun” denilerek aranan Torun, gazete sahibine ulaşarak haberin kaldırılmasını istedi.

GAZETE SAHİBİ HABERİN DOĞRU OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Fakat gazete sahibinden aldığı yanıt karşısında Torun bir kez daha şaşkına döndü. Yerel gazete, haberin doğru olduğunu fotoğrafı boğulan kişiden aldıklarını belirtti. İş insanı Torun ise boğulan kişiye ait olarak gösterilen fotoğrafın sosyal medya hesabındaki fotoğraf olduğunu gazeteye bildirdi.

CHP’li Yontar’dan Müftü Yardımcısına Atatürk tepkisi CHP’li Yontar’dan Müftü Yardımcısına Atatürk tepkisi

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Kapaklı’da yaşayan Yakup Torun, tüm uğraşlarla boğulmadığını belirterek haberin kaldırılmasını istese de gazete sahibi haberi kaldırmayacağını belirtti. Torun, gazete sahibi hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.