Fabrikanın zehirli gaz saldığı iddiası: Yetkililer ilgilensin Fabrikanın zehirli gaz saldığı iddiası: Yetkililer ilgilensin

2 Ağustos Cuma günü sosyal medya hesabı üzerinden Kapaklı Belediyesi’ndeki çalışma hayatını sonlandırdığını ifade eden Barış Özdemir, “Belediyecilik kariyerimin 10. Yılında Kapaklı Belediyesi'ndeki çalışma hayatımı noktalamış bulunmaktayım. Bundan sonraki çalışma hayatıma Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde devam edeceğim. 

“HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM” 

Başta ofis arkadaşlarım olmak üzere birbirinden kıymetli, değerli ve Kapaklımız için emek harcayan tüm çalışma arkadaşlarımı tanıdığım için çok mutluyum. Emek en yüce değerdir diyerek emeklerinizin ve hak ettiklerinizin karşılıklarını her zaman almanızı diliyorum. Herkese her şey için çok teşekkür ederim” dedi.  

“MUTLULUK VE GURUR YAŞIYORUM” 

Yine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Destek Hizmetleri Daire Başkanı olduğunu açıklayan Özdemir, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Destek Hizmetleri Daire Başkanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Doğduğum ve büyüdüğüm şehre en genç daire başkanı olarak hizmet edecek olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. 

“BAŞKANIMIZ CANDAN YÜCEER’E TEŞEKKÜR EDERİM” 

Bu önemli göreve beni layık gören Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Candan Yüceer 'e teşekkürlerimi sunarım. Bugünden itibaren, 6 bin 313 km²'lik mavi gözlü şehrimizin her köşesine daha iyi hizmet sunabilmek için tüm enerjimle çalışacağımı değerli hemşerilerimizin bilgilerine arz ederim” ifadelerini kullandı. 

HAYIRLI OLDUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER 

Kapaklı Belediyesi bünyesinden ayrılarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı olan Özdemir’e çok sayıda vatandaş hayırlı olsun dileklerini iletti.