Kapaklı Gazi Ortaokulu Futbol takımında kaptan olarak görev yapan Gökçen Dağ, okullar arası yapılan futbol turnuvasında Tekirdağ ve Marmara Bölge Şampiyonu olmalarının ardından Galatasaray Futbol Kulübü’nün ilgisini çekti. 

GALATASARAY’DA TAKIM KAPTANI OLDU 

Bir süre boyunca deneme amaçlı Galatasaray’ın takım antrenmanlarına çağırılan Dağ, gösterdiği başarılı performansıyla takıma kabul edilip ardından Galatasaray U-15 Kadın Futbol Takımı Kaptanı oldu. 

SEÇMELERE ÇAĞIRILDI 

Galatasaray Futbol Takımı’nda da performansını artırarak sürdüren Dağ, 17-18 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak olan Türkiye Kadın Milli Futbol Takımı Seçmelerine çağırıldı. 

Kapakli Basari 2-1

"KARİYERİME GALATASARAY'DA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

En sevdiği futbolcunun dünyaca ünlü Cristiano Ronaldo olduğunu ifade eden Dağ, “Ben 14 yaşındayım ve 6 yaşımdan beri futbol ile ilgileniyorum. Şu anda Galatasaray Kadın U-15 Futbol Takımında ön libero ve ortasaha mevkilerinde oynuyorum. Bundan sonra da futbol kariyerime Galatasaray’da devam etmek ve başarılı olmak istiyorum” dedi. 

Kapaklıspor, tüm periyotlarda üstünlüğünü korudu Kapaklıspor, tüm periyotlarda üstünlüğünü korudu

Kapakli Basari 1

“FUTBOL OYNAMAYI ABİMDEN ÖĞRENDİM” 

Türkiye’de kadın futbolunun ilerleyen zamanda daha iyi noktalara geleceğini söyleyen başarılı futbolcu, “Türkiye’de Kadın futbolu henüz gelişme aşamasında, ben de çocukken futbol oynamayı abimden öğrenmiştim. İlerleyen zamanlarda Türkiye’de kadın futbolunun daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

“BAŞARILI OLMASI İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM” 

Kızının her zaman destekçisi olacağını dile getiren Eşref Dağ, “Kızımın futbol hayatından memnunum. Her sezon daha da başarılı olup üstüne koyarak artırdığı bir performansı var. Galatasaray’da yapılan ilk denemelerde Gökçen takıma seçilme şansı yakaladı. Şimdi de sürekli takımla beraber çalışmalara gidip geliyoruz. Kızımın peşinden gidebileceğim yere kadar gideceğim ve başarılı olması için her şeyi yapacağım” diye konuştu.