CHP’li Kanat: Kapaklı Belediyesi her zaman olduğu gibi CHP’li Kanat: Kapaklı Belediyesi her zaman olduğu gibi

Kapaklı Kazak Gölü yolu üzerinde 2021 yılında temeli atılan ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi binasında inşaat çalışmaları kimi zaman yavaşladı kimi zaman ise hızlı bir şekilde yapımına devam edildi.

2023 YILINDA AÇILMASI BEKLENEN HASTANE 2024’E KALDI

2021 yılında yapımına başlanan hastane inşaatında ilk ziyareti gerçekleştiren ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, 100 yataklı Kapaklı Devlet Hastanesi’nin 2023 yılında hizmete gireceğini ifade etmişti. Ayrıca 2023 yılının ocak ayında yapımı halen devam eden hastanede ziyaret gerçekleştiren Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 2023 yılının sonuna kadar yapımın tamamlanacağını söylemişti. Fakat tarih 22 Haziran 2024’ü göstermesine rağmen hastane inşaatının tamamlanması vatandaşlar tarafından pek mümkün görünmüyor.

“YARISI BİLE TAMAMLANMIŞ GÖZÜKMÜYOR”

Yapımına başlandığı tarihten itibaren adı bir hırsızlık, bir intihar ve bir de ufak çaplı yangın olayına karışan ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi’nin açılacağı zamanı merakla bekleyen vatandaşlar, “Yıllardır yapımı devam eden hastanenin açılmasını bekliyoruz. 2023 yılında hizmete girmesini beklediğimiz hastanenin henüz yarısı bile tamamlanmış gözükmüyor. Ama Kapaklı’nın kaderi bu bir inşaat başlıyor ama bitmiyor. Umarız ki 2024 yılında hastane inşaatını bitmiş şekilde görebiliriz” dedi.