Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Lig’de liderlik mücadelesi veren Kapaklıspor, ligin 7. haftasında lider Sarayspor 1953 ile karşılaştı. 20 dakika 10 kişi oynayan Kapaklıspor, son dakikalarda Uğur Hasko ile bulduğu golle deplasmandan 1 puanla döndü.

İLK YARI GOLSÜZ BİTTİ

Kapaklıspor, Pazar günü Saat 15.00’de Saray İlçe Stadı’nda oynana karşılaşmaya; Kalede Hakan Çolak, Tolga Aşçı, Ziya Bozbay, Hakan Çelik, Uğur Hasko, Serdar Belikırık, Tuğrul Kuloğlu, Tuna Akgüneş, Emre Kaymaz, Semih Mandacı,ve Şaban Uçar ilk onbiri ile başladı.

Maça her iki takımda kontrollü başlarken, ilk yarı orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Gol pozisyonu yakalamakta zorlanan 2 takım soyunma odasına golsüz berabere girdi.

SARAYSPOR ÖNE GEÇTİ

İkinci yarıda Sarayspor 1953 daha etkili başladı. Ataklarını sıklaştıran Sarayspor 1953, 74. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti.

KAPAKLISPOR 10 KİŞİ KALDI

Maçın 77. dakikasında ceza sahası dışında topa müdahale eden Kapaklıspor kalecisi Hakan Çolak, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kaleci Hakan’ın kırmızı kart görmesi sonucu kaleyi genç kaleci Mert Baran teslim aldı.

UĞUR HASKO BERABERLİĞİ SAĞLADI

10 kişi kalmasına rağmen risk alarak rakip kalede gol arayan Kapaklıspor, 88. dakikada Uğur Hasko ile beraberliği yakaladı.

2 GOL POZİSYONUNDAN YARARLANAMADI

90 ve 90+5’de iki önemli gol pozisyonundan yararlanamayan Kapaklıspor, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Kapaklıspor, pazar günü Tekirdağspor’la karşılaşacak Kapaklıspor, pazar günü Tekirdağspor’la karşılaşacak

“ZOR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORDUK”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor teknik Direktörü Ercan Yılmaz, “Kendi saha ve seyircisi önünde Sarayspor ile oynayacağımız maçın zor geçeceğini biliyorduk. Hafta başından beri çalışmalarımızı ona göre yaptık. 77. dakikada 1-0 geriye düştüğümüz ve yaklaşık 20 dakika 10 kişi ile rakipten daha üstün oynadığımız maçtan 1-1’lik skorla ayrıldık.

Lig uzun bir maraton, bizler futbolcularımız teknik ekip ve yönetimimiz zamanı geldiğinde liderlik koltuğuna oturacağımıza inanıyoruz.” dedi.