Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonunda 21 Ekim Pazartesi günü oynanan karşılaşmaya Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonunda Pazartesi günü oynanan karşılaşma Ataberk Aksu, Dischon Thomas, Kürşat Özdemir, Erkan Veyseloğlu, Emir Bozyiğit, Nejat Barkın Olca, Marcus Shaver, Utku Pelit, Bahadır Şimşek, Oğuzhan Tosun, Ali Tuncer ve Cem Han kadrosu ile çıktı. Konuk ekip ise karşılaşmaya James Florence, Eray Akyüz, Ahmet Güneş, Özgür Şahin, Abdoulaye Gueye, Mustafa Baştürk, Bartu Çilengeroğlu, Ahmet İlker Tunalı, Efe Toprak, Umar Altın, Ege Berk Cangal kadrosuyla çıktı.

Kapaklıspor, TED Ankara Kolejliler karşısında ilk periyodu 21-19 önde tamamladı. İkinci periyoda iyi başlayan TED Ankara Kolejliler, ilk periyodu 41-40 önde tamamladı. Sürekli karşılıklı sayılar bulan iki takımın rekabeti seyircileri basketbola doyurdu. Karşılaşmanın son saniyelerine geride giren Kapaklıspor, Cem Han’ın 0.8 saniyede bulduğu üçlük atışıyla karşılaşmadan 88-87 galip ayrıldı. Bu basketin ardından Kapaklıspor teknik heyet, sporcu ve taraftarları büyük sevinç yaşadı.

Kapaklıspor, Tekirdağspor karşısında 1 puanın sahibi oldu Kapaklıspor, Tekirdağspor karşısında 1 puanın sahibi oldu

Kapaklıspor’da yabancılardan Dischon Thomas 36 sayı 5 ribaund 3 asist ile oynarken saha içinden 15’te 11 serbest atış çizgisinden 9/9 ile oynadı. Marcus Shaver ise 17 sayı 6 asist 4 ribaund ile oynadı. Maçı kazandıran Cem Han 11 sayıyla oynadı. Carpartner  Ted Ankara Kolejliler tarafında ise Gueye 15 sayı Florence 12 sayı üretirken, Berkay 14 İlker Tunalı 14 ve Umar Atın 12 sayıyla oynadı.