10 Ekim Perşembe günü saat 17.30’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye ev sahibi ekip Kapaklıspor hızlı başladı. Kapaklıspor’da Erkan Veyseloğlu ve Marcus Shaver takımı adına iki etkili isim olurken, Balıkesir temsilcisi Shipeedy Lojistik Bandırma Bordo Basketbol'da Erkin Şenel takımını maça ortak etti. Karşılaşmanın ilk çeyreği 24-18 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. 

 LİGDEKİ İKİNCİ GALİBİYETİNİ ALDI 

İkinci çeyrekte 41-39 Shipeedy Lojistik Bandırma Bordo Basketbol üstünlüğü ile geçildi. Maçın üçüncü çeyreğinde her iki takımda hücumda etkili oyun ortaya koydu. Kapaklıspor'da Thomas, Utku ve Shaver maçta farkın açılmasına müsaade etmedi ve bu çeyrek 60-55 Balıkesir Bandırma üstünlüğü ile sona erdi. Son çeyrekte kıyasıya mücadelenin sergilendiği maçta normal süre 75-75 berabere bitti. Uzatma çeyreğinde Kapaklıspor, rakibinin hatalarından faydalanarak serbest atış çizgisi ve pota altından bulduğu sayılarla 81-77 mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini aldı. 

“SALONUN DOLDURULMASINI BEKLİYORUZ” 

Her maça kazanmak için çıktıklarını belirten Kapaklıspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Sertan Çakırer, “Öncelikle müthiş mücadelelerinden ve vazgeçmemelerinden dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum. Maç içinde üstünlük çok kez el değiştirdi ama her seferinde reaksiyon verdik bu kısmı bizim için çok değerli. Her zamanki gibi evimizde olan maçları çok güzel bir atmosferde oynuyoruz seyircimiz çok büyük itici güç oluyor bütün maçlarda onların salonu doldurmasını bekliyoruz. 

“DAHA İYİ GÜNLER GÖRECEĞİZ” 

Kapaklıspor ilk karşılaşmasına pazar günü çıkacak Kapaklıspor ilk karşılaşmasına pazar günü çıkacak

Ligde her takım birbirini yenebiliyor bizde kendi adımıza her maçı kazanmaya çıkıyoruz takım yavaş yavaş oturmaya ve ritim yakalamaya başladı çok daha iyi basketbol oynayacağımız günler gelecek .Kapaklı’da basketbol çok seviliyor ve buradaki tüm yöneticilerimiz organizasyonun devamı için insan üstü çaba harcıyor umarım kapaklı ailesi olarak daha iyi günleri göreceğiz” dedi.