Geçtiğimiz 3 sezon boyunca Kadir Serdar Baş Antrenörlüğündeki Kapaklıspor Basketbol Takımı, Serdar ile yollarını ayırdığını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Kadir Serdar’a teşekkür eden Kapaklıspor Yönetim Kurulu, “Şehrimize basketbolu sevdiren, 3 sezon takımımız ile birlikte müthiş başarı hikayeleri yaşayan ve ilçemize Basketbol heyecanını yaşatan Baş Antrenör Kadir Serdar’a bugüne kadar verdiği tüm emekleri için teşekkür eder, yeni sezonda kendisine ve takımına başarılar dileriz” dedi. 

ÇAKIRER İLE ANLAŞMA SAĞLANDI 

Küçükyoncalı Spor Kulübü, Soner Çelik ile anlaştı Küçükyoncalı Spor Kulübü, Soner Çelik ile anlaştı

Ayrıca Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 2024-2025 sezonu için daha önce Büyükçekmece ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nde asistan koçluk yapmış olan Sertan Çakırer’le anlaşma sağlandığı duyuruldu. 

“BAŞARILAR DİLİYORUZ” 

Yeni sezonda Çakırer’e başarılar dileyen Kapaklıspor Yönetim Kurulu, “Basketbol takımımız, yeni sezonda başarılı koç Sertan Çakırer ile anlaşmaya varmıştır. Baş Antrenörümüze yeni sezonda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

SERTAN ÇAKIRER KİMDİR? 

6 Ağustos 1979 doğumlu Sertan Çakırer, Galatasaray, Darüşşafaka, İstanbul Büyükşehir Belediye, Büyükçekmece ve Pınar Karşıyaka takımlarında görev yaptı. Son olarak 21 Ağustos Çarşamba günü Baş Antrenörlük görevi için Kapaklıspor Basketbol Takımı ile anlaştı.