Bölgesel Amatör Ligi 2. Grup 28. Hafta karşılaşması, 5 Mayıs Pazar günü 15.00’da Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadyumu’nda Kapaklıspor ile Kullarspor 1975 arasında oynandı. Karşılaşmaya iyi başlayan Kapaklıspor, Tansu Yazıcı’nın bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ardından görülen kırmızı kart sonrası rakip Kullarspor 1975 sahada 10 kişi kaldı.

KULLARSPOR 1975 ÜÇ GOL BULDU                                                                                    

Naim, güreş yarışmasında Tekirdağ birincisi oldu Naim, güreş yarışmasında Tekirdağ birincisi oldu

Maçın ilerleyen dakikalarında Kullarspor 1975’in kazandığı penaltının gol olmasıyla birlikte durum 1-1’e geldi. Kalan dakikalarda Kullarspor 1975, baskısını arttırarak bulduğu 2 golle maçı 3-1 kazandı.

“AMACIMIZI BAŞARDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz, “Maça iyi başladık ve 1-0 öne geçtik. Bunun üstüne rakip 10 kişi kaldı. Her şey istediğimiz gibi giderken maçın hakemi hiç olmayacak bir pozisyonda aleyhimize penaltı çaldı. Maç 1-1'e geldikten sonra rakibin baskısını kıramadık. Rakibimiz il statüsünden dolayı düşme potasında olduğu için onlar maçı daha çok istedi ve 3-1 mağlup olduk. Bu sezon bizim amacımız BAL Ligi'nde kalmaktı ve bunu ligi orta sıralarda bitirerek başardık. Bunun için mutluyuz” dedi.