15 Eylül Pazar günü Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Basketbol Takımı; Ataberk Aksu, Dischon Thomas, Mustafa Özdemir, Erkan Veyseloğlu, Emir Bozyiğit, Nejat Barkın Olca, Marcus Shaver, Bahadır Şimşek, Muhammed Taha Kaptı, Marc Andre Seylan, Ali Tunce, Cem Han kadrosu ile çıkarken, Trabzonspor Basketbol Takımı ise Mert Konuk, Utku Saraloğlu, Alican Güney, Oğuzhan Göktepe, Rijad Aydın, Ogün Sevinç, Gökhan Yazıcıoğlu, Can Uğur Öğüt, Muhammed Doğan Şenli kadrosu ile çıktı. 

KAPAKLISPOR İLK KARŞILAŞMADA GALİBİYETE ULAŞTI 

Kapaklıspor Basketbol Takımı, gösterdiği başarılı performansını tüm periyotlarda koruyarak karşılaşmadan galip olarak ayrıldı. Oynanan periyotların sonuçları ise şu şekilde; 1. Periyot: Kapaklıspor 17-16 Trabzonspor, 2. Periyot: Kapaklıspor 36-28 Trabzonspor, 3. Periyot: Kapaklıspor 53-45 Trabzonspor, 4. Periyot: Kapaklıspor 77-66 Trabzonspor 

“DAHA İYİ OLACAĞIZ” 

Maç sonu oynanan karşılaşmayı değerlendiren Kapaklıspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Sertan Çakırer, “Kısa sürede lige hazırlanan bir ekibiz. Bugünkü şansımız rakibimizin de henüz hazır olmadan karşılaşmaya çıkmasıydı. İlk maçımızda ilk galibiyetimizi aldık. Taraftarımızın iticini gücünü hissettik. Onlara çok teşekkür ediyorum. Zaman geçtikte takımımız birbirine daha çok alışacak daha iyi olacağız” dedi. 

“SAÇMA SAPAN BİR YASAK” 

Altın Yuva’nın ilk kız öğrencisi Ece İlhan oldu Altın Yuva’nın ilk kız öğrencisi Ece İlhan oldu

Maç sonrası FIBA’ya sitem eden Trabzonspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Cömert Küce, “FIBA'nın koyduğu saçma sapan bir yasak yüzünden şartları bizim belirlemediğimiz bir maç oynandı. Daha hazır olmadığımız gerçeğini de kabul ederek belirtiyorum bunu. Kazanacağız kaybedeceğiz, Eksiklerimizi tamamlayacağız ve bir tarihten sonra kaybetmeyeceğiz ve lige çıkacağız” ifadelerini kullandı.