Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 6. haftasında Kapaklıspor evinde Çorlu Kültürspor’u ağırladı. Emre Kaymaz’ın 4, Şaban Uçar’ın 3 gol attığı karşılaşmada Kapaklıspor rakibini 7-1 mağlup etti.

Geçen hafta deplasmanda Muratlı Belediyespor’u 7-0 mağlup eden Kapaklıspor, bu kez kendi sahasında Çorlu Kültürspor’u -7-1’lik skorla geçti.

Çerkezköy’de Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı Çerkezköy’de Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

İLKYARIYI 5-0 BİTİRDİ

Maç, Pazar günü saat 14.00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Maça oldukça etkili başlayan Kapaklıspor, 9. dakikada Emre Kaymaz ile 1-0 öne geçti. 30 dakikada Şaban Uçar farkı ikiye çıkardı.  33. dakikada Emre Kaymaz, 40. dakikada Şaban Uçar ve 45. dakikada Emre Kaymaz ile goller bulan Kapaklıspor, soyunma odasına 5-0 önde girdi.

SON SÖZÜ KAYMAZ SÖYLEDİ

Kapaklıspor, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. 48’de Şaban Uçar durumu 6-0 yaptı. 58. dakikada Çorlu Kültürspor 1gol bulsa da, 79. dakikada Emre Kaymaz bir kez daha sahneye çıktı. Kendisinin 4, Kapaklıspor’un ise 7. golünü kaydetti.

Oyunun son bölümlerinde Kapaklıspor’un bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, maç 7-1 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

"HER HAFTA DAHA İYİ OLUYORUZ"

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz, “Takımımız iç sahada ve deplasmanlarda son 4 maçtır gölü erken bulup farklı kazanıyor. Bugünde aynı anlayışla gölü erken bulup rakibimizin direncini kırmak istiyorduk. Nitekim de öyle oldu. Her geçen hafta daha iyi oluyoruz. Futbolcularımız onlardan ne istediğimizi sahada neler yapacaklarını iyi biliyorlar. Bunun bilinci ile hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Bizleri her zaman büyük bir coşkuyla destekleyen büyük Kapaklıspor taraftarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

LİDERLİK MAÇINA ÇIKACAK

Kapaklıspor bu sonuçla 18 puanla lider olan lider Sarayspor 1953’un 2 puan gerisinde 2. sıradaki yerini korudu. Kapaklıspor önümüzdeki hafta deplasmanda lider Sarayspor 1953 ile liderlik mücadelesine çıkacak.