Kapaklı Gazetesi - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Kapaklı Belediyesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Kapaklı’ya kazandırılacak olan 16 derslikli ilkokulun protokolü; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulunun katılımıyla imzalandı.

Kapaklı’da okul güvenliği konulu toplantı yapıldı Kapaklı’da okul güvenliği konulu toplantı yapıldı

“GELECEĞE HİZMET EDİYORUZ”

Eğitim yatırımlarının önemini vurgulayan Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva, "Yaptığımız eğitim yatırımları ile sadece bugüne değil, geleceğe de hizmet ediyoruz. Bilinçli, akılcı, teknolojiye ayak uyduran, geleceğe yön veren gençlerimiz inşallah bu sıralardan çıkacak." dedi.

“EĞİTİM YUVASI KAZANDIRIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Önce Eğitim anlayışıyla kentimize yeni bir eğitim yuvası daha kazandırıyoruz. Kapaklı Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle kentimize 16 derslikli ilkokul yapılacak.

Tekirdağ Valimiz Sn. Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamımız Sn. Bayram Sağır, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Süleyman Kozuva ve kurum müdürlerimizin katılımıyla imzaladığımız protokolün ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.