Kapaklı Gazetesi – Karaağaç İlkokulu’nda 4/F sınıf öğretmeni Keziban Arslan’ın öncülüğünde “Milli Kültürümüzü Tanıma” projesi kapsamında sergi açıldı.

“MİLLİ KÜLTÜRDEN YOKSUN BİR MİLLET DÜŞÜNÜLEMEZ”

Proje ile ilgili okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Bir milleti millet yapan kuşkusuz ki milli kültürüdür. Milli kültürden yoksun bir millet düşünülemez. Milli kültür bir milletin sahip olduğu öz benliğidir, kimliğidir. Bu değerler tarihin izlerini, yaşanmışlıklarını, hatıralarını günümüze taşırlar. Milli kültürümüz bizi canlı tutan ve yaşantımızda çok büyük bir önemi olan değerlerimizdir. Bu değerlerimizi günümüze taşımak ve nesillere aktarmak bizim vazifemizdir. Karaağaç İlkokulu 4. sınıf öğretmenleri olarak milli kültürümüzü tanıtmayı vazife gördük. Öğrencilerimizin milli kültürümüzü yakından görüp tanımalarına olanak sağlamak amacıyla sergi açmaya karar verdik.

4/F sınıf öğretmenimiz Keziban Arslan’ın öncülüğünde velilerimiz, öğrencilerimiz, 4. Sınıf öğretmenlerimizin katkıları ve Okul Müdürümüz Murat Öz’ün koordinesinde oluşturmuş olduğumuz bu sergide milli değerlerimizi dersimizin kazanımı eşliğinde milli kültür ögelerimizi tanıtarak vazifemizi yerine getirmiş bulunmaktayız.

Unutmamalıyız ki, ‘Değerlerimiz ile değerliyiz.’ bu sergide emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” denildi.

KBO Maker Team, Başkan Çetin’i ziyaret etti KBO Maker Team, Başkan Çetin’i ziyaret etti