Kapaklı Kazak Gölü’nde piknik yapmak isteyen vatandaşlar, göldeki çöp ve yosunların kokusu başta olmak üzere mesire alanının bakımsızlığından şikayet ediyor. 

“HUZUR BULAMIYORLAR” 

Çevreye çöp atan duyarsız vatandaşlara ve yeterli ilgiyi göstermeyen yetkililere tepki gösteren vatandaşlar, “Kapaklı, çoğunlukla haftanın 6 günü çalışan emekçi insanların yaşadığı bir şehir. Hafta sonu dinlenmek ve güzel vakit geçirmek için insanlar Kazak gölüne geliyor ancak burada da huzur bulamıyorlar. Göl sorumsuz insanların attığı çöp ve yosunlarla dolu, bunlar koku yapıyor. Mesire alanındaki ve göl kenarındaki otlar düzenli temizlenmiyor. Kamelyalar ve mangal yakılan alanlar bakımsız, yeterince çöp kovasına bulunmuyor” diyerek yetkililere seslendi. 

“ÇEVREYE DUYARLI OLALIM” 

Yetkililerin Kazak Gölü’ne daha fazla ilgi göstermesini ve gerekli bakımların zamanında yapılmasını isteyen vatandaşlar, çevreyi kirleten vatandaşları da daha duyarlı olmaya davet etti. 

Kapakli Kazak Golu Bakimsiz 2024

Kapaklı’da kökü çürüyen telefon direği araçların üstüne devrildi Kapaklı’da kökü çürüyen telefon direği araçların üstüne devrildi