Tekirdağ’da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın ziyaret programına davet edilmediklerini iddia eden CHP Tekirdağ İl Başkanlığı kamuoyu açıklaması yayımladı. Yapılan açıklamada; Ülkenin geldiği durum, şehrimizde yaşanan olaylarda aslında tam bu senaryonun sonucu. İçişleri Bakanı sayın Ali Yerlikaya’nın katılımı ile Türkiye’nin Huzuru toplantısı Tekirdağ ilinde yapılmış. Yapılmış diyoruz çünkü bu toplantıdan ne İl Başkanımızın, ne milletvekillerimizin, ne de Büyükşehir Belediye Başkanımızın haberi olmamıştır.

“DÜŞÜNDÜRÜCÜ”

Bu toplantının özellikle tüm siyasi il başkanları olarak valilik ziyareti talep ettiğimiz ve Tekirdağ’da yaşanan güvenlik sorunu hakkında tüm siyasi parti il başkanları olarak Tekirdağ’ımız için ortak bir basın açıklaması yapma düşüncemiz olduğu bu günlerde yapılması da ayrıca düşündürücüdür.

CHP’li ve AK Parti’li Meclis Üyeleri arasında “Turist Ömer” tartışması CHP’li ve AK Parti’li Meclis Üyeleri arasında “Turist Ömer” tartışması

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şehrimiz için söz söyleme hakkımızı elimizden almaya çalışsalar da biz şehrimiz için, hemşerilerimiz için daha huzurlu ve yaşanılabilir günler için çalışmaya devam edeceğimizi tüm kamuoyuna saygıyla bildiririz” ifadeleri kullanıldı.