Pınarça Yolu üzerinde kurulacak olan Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Kurban Kesim Yeri’nin eksikliklerini gidererek, dezenfekte edip yeniliyoruz.

“SU DEPOSUNUN BAKIMI YAPTIK”

Veliköy OSB’de cami inşa edilecek Veliköy OSB’de cami inşa edilecek

Alanımızın zeminine malzeme sererek, yer işaretlemelerini yapıyoruz. Satış ve Kesim Yeri’nde, Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın olası su kesintilerinde sıkıntı yaşamamaları için koyduğumuz su deposunun bakımını yaptık. Ayrıca alanın aydınlatmasını da elden geçirdik” diye konuştu.

“HİJYEN KURALLARINA UYGUN HİZMET VERECEĞİZ”

Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde hayvan satıcılarının çadırlarını 1 Haziran itibariyle kurmaya başlayacaklarını ifade eden Akay, “ 1 Haziran Cumartesi günü itibariyle belirlenen 60 yere satıcılarımız kurbanlıkları getirmeye başlayacak. Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizi hazırlıyoruz. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde Kurban Bayramı boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” diye konuştu.

1 HAZİRANDA KURBANLIKLAR PAZARA İNİYOR

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri ise yaptıkları açıklamada kurban yerinin hazırlıklarının tamamlandığını, önümüzdeki günlerde çadırların kurulacağını ve 1 Haziran Cumartesi günü itibariyle de kurbanlarında alanda olacağını ifade ettiler.