Edinilen bilgilere göre, CHP Süleymanpaşa Belediyesi Mustafa Can Ekiciler, Marmaraereğlisi ilçesinde düzenlenen Karpuz Festivali’ne katıldı. Dönüş yolunda bir benzinlikte duran Ekiciler, 18 yaşından küçük bir şahısla tartıştı. Yaşanan tartışmanın büyümesiyle beraber çocuk tarafından silahla vuruldu. 

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR 

Jandarma tarafından yakalanan 77 şahıstan 25’i tutuklandı Jandarma tarafından yakalanan 77 şahıstan 25’i tutuklandı

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Silahla ağır yaralandığı tespit edilen Ekinciler, sağlık ekipleri tarafından ambulans ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

"ŞİFA DİLİYORUZ" 

CHP Süleymanpaşa Belediyesi Mustafa Can Ekiciler'e acil şifa dileyen Süleymanpaşa Belediyesi, "Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyemiz Mustafa Can Ekiciler, uğradığı silahlı saldırı nedeniyle ağır yaralanmış, yoğun bakımda yaşam mücadelesini sürdürmektedir. Bu insanlıktan uzak, vahşi saldırıyı şiddetle kınıyor, sorumlu ya da sorumluların en kısa sürede tespit edilip en ağır şekilde cezalandırılacağı inancını taşıyor ve acil şifalar diliyoruz" dedi.