Kapaklı Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Leyla Sultan Kaya tarafından Tekirdağ’daki kadın girişimcileri desteklemek amacıyla Kadın Girişimciler Platformu kuruldu. Sadece kadınlara özel kurulan platform ile ilgili bilgi veren Muhtar Kaya, “Bu grup, kadınların ürünlerini tanıtıp satabilecekleri güvenli bir alan olacak. Amacımız, kadın dayanışmasını güçlendirmek ve kadın girişimcilerimizin ekonomilerine katkı sağlamak. 

Grubumuzun belli kuralları var; sadece kadınlar katılabilir, ürünler yasal ve etik kurallara uygun olmalıdır, dolandırıcılığa ve haksız rekabete izin verilmez ve saygı ve nezaket esastır.  

Başkan Çetin’den Espressolab pozu: Milli olsun, yerli olsun Başkan Çetin’den Espressolab pozu: Milli olsun, yerli olsun

Eğer sen de ürünlerini tanıtmak, destek almak ve kadın dayanışmasına katkıda bulunmak istiyorsan aramıza katıl! Birlikte daha güçlüyüz! Daha iyiye, daha güzele hep birlikte” dedi.