Bir Trakya Endüstri Kuruluşu Olan Narfen Medya Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi’nde Bulunan Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı.

Kapaklı Gazetesi ve Ajans 59 Çözüm Ortakları Arasında Yer Alan Narfen Medya Yeni Modern Tesisi, Son Model Teknolojik Makinaları ve Sektörde Deneyimli Kadrosu İle Bölgenin Önde Gelen Baskı Tesisleri Arasında Yer Alıyor.

Narfen Medya, Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi 15. Sk. 118. Cd. Dış Kapı No : 5/1 B-24 Adresinde Müşterilerine Hizmet Vermeye Devam Edecek.

“32 YILLIK SEKTÖR DENEYİMİMİZ VAR”
Narfen Medya hakkında bilgiler veren firmanın kurucu ortaklarından Mustafa Akkaş, “Bilgi birikimi, 32 yıllık tecrübesi, son teknoloji donanımlı makinaları ve işinin tam ehli kadrosu ile “Narfen Medya” siz seçkin, ne istediğini bilen müşterilerimizin vazgeçemeyeceği bir adrestir.

Narfen Medya Olarak Endüstri kuruluşlarına, kamu ve özel kurumlara, dershanelere, bankalara, ticaret camiasına yönelik tam hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizi memnun etmek için, basım, medya ve reklam işlerinin sadece bir parçasıyla değil bütünüyle yanınızdayız. Yeni yerimizde de, iş verimliliğinizi artıran ve tüm kağıt ürünleri ihtiyaçlarınızı karşılayan hizmetlerimizi Narfen Medya kalitesi ve güvencesiyle müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
Sektörde oldukça deneyimli olduklarını söyleyen Akkaş, “32 yıllık matbaa tecrübesi ile İstanbul’da kurulan firmamız, 2010 yılından itibaren de Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet göstermektedir.

4 Renkli Baskı makineleri, Baskı ünitesi, Baskı öncesi ve Baskı sonrası makinelerimiz mevcuttur. Baskı öncesi grafik departmanımız mevcuttur. Son sistem makine ve ekipmanlar ile çalışmaktayız. Pazar payı ve Rekabet ortamında varlığımızı sürdürebilmek için Teknolojiyi yakından takip ediyoruz.

Baskı öncesi kalıplarımızı kendi bünyemizde olan CTB makinesi ile çıkartıyoruz. Baskı Bölümünde 4 renkli 50x70 cm baskı makinesi 70*100 cm tek renk, 64-90 cm tek renk baskı makinelerimiz mevcuttur.

Baskı sonrasında tel dikişli olan işlerde 6 istasyon ve kapak takma robot mevcuttur. Saatte 5 bin kapasitesi vardır. Günlük 50 bin dergi dikebilir. 9 İstasyon Amerikan cilt makinemiz bulunmaktadır. Saatte 4 bin kapasitelidir. Genelde butik çalışıyoruz ve kağıt üzerine her türlü işlemi yapabiliyoruz. Kutu işlerimizde mevcuttur.

GÜNLÜK 100 BİN BASKI KAPASİTESİNE SAHİBİZ
Baskı konusunda standartlarımız ve renk profillerimiz mevcuttur. Alman İSO standartlarına göre baskı yapıyoruz. CTP’de kalıp ölçme cihazlarımız, baskı esnasında da baskı ölçe cihazlarımız mevcuttur. Baskılarımızda kaliteyi yakalamak için Avrupa kağıtlar kullanmaktayız. Uzak doğu, Çin malı, Kore malı olan kağıtları kesinlikle matbaamıza sokmuyoruz. Nedeni ise baskının kaliteli olmasını istediğimiz içindir.

Matbaamız 2500 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. 2 vardiya olarak çalışmaktayız. Gece vardiyasında sadece baskı bölümü devam etmektedir. Günlük 10 ton kağıt ve 100 bin baskı işleyebiliyoruz.” Dedi.

Haber / Adem ÇİL

narfen-medya narfen-medya-1 narfen-medya-2 narfen-medya-3