Kapaklı’da Pınar Bulvarı’ndan ara caddelere girmek ve ara caddelerden Pınar Bulvarı’na çıkmak isteyen sürücüler hem ters yönden gelinmesiyle hem de tek şeritli yola çift yön park yapılması nedeniyle zor anlar yaşadı.

MOTOSİKLETLİ SÜRÜCÜLER KALDIRIMDAN İLERLEDİ

Yaşanan trafik kargaşasında Pınar Bulvarı’ndan Güven Caddesine girmek isteyen sürücüler, tek şeritli yola çift taraflı park yapılması nedeniyle caddeye giremezken motorlu sürücüler de kaldırımdan ilerledi. Bir süre sonra trafik ekiplerinin müdahalesiyle birlikte çift taraflı park yapan araçlar kaldırılırken ters yönden gelen araçlarla birlikte yeniden trafik yoğunluğu oluştu.

Park Kural 1

“BUNA ÖNLEM ALINMAMASI ÇOK GARİP”

4 çeşit yemeğin 50 lira olduğu lokanta Kapaklı’da 4 çeşit yemeğin 50 lira olduğu lokanta Kapaklı’da

Bölgede yaşanan trafik sorununun bir an önce çözülmesini isteyen esnaflar, “Tek yön kuralına uyan sürücü yok. Herkes kafasına göre caddelere girip çıkıyor. Zaten Pınar Bulvarı da sürekli yoğun bir trafiğe sahip. Bir de caddelerde, park sorunları ve tek yöne uymayan sürücüler nedeniyle tıkanıklık yaşanıyor. Bu tıkanıklıkta Pınar Bulvarı’nın trafiğinin durmasına sebebiyet veriyor. Durum her gün böyle iken buna bir önlem alınmaması çok garip. Gerekirse cezai işlem uygulanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başlıksız 2