Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı’yı ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ı makamında ziyaret eden Yıldızkent Ortaokulu Türkçe Öğretmeni ve Yazar Erkin Saçar, “Hayalin Peşinde” adlı yazdığı 2 kitabı kendilerine takdim etti. 

Aziz Sancar Anadolu Lisesi tarafından kahvaltı programı düzenlendi Aziz Sancar Anadolu Lisesi tarafından kahvaltı programı düzenlendi

“İSTİŞARELERDE BULUNDUK” 

Gerçekleştirilen ziyaretler sonrası konuşan Yazar Saçar, “Milli Eğitim Bakanlığının Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Okuyorum, Dilimizin Zenginlikleri projeleri üzerine konuştuk. Dönem içinde okullarımızda öğrencilerimizin okuma sevgisine ve alışkanlığa katkı sunmak amacıyla yapacağımız faaliyetler üzerine istişarelerde bulunduk. 

“KİTABIMIZLA BULUŞMAYAN ÖĞRENCİ KALMAYACAK” 

Her zamanki gibi eğitim dolu bir sohbet gerçekleştirdik. Yeni yılda Kapaklı ve Çerkezköy’deki okullarımızda kitabımızla buluşmayan öğrenci kalmayacak inşallah. Bakanlığımızın da çok önem verdiği kitap okuma üzerine çocuklarımızla imza günlerinde ve söyleşilerde buluşacağız inşallah. Değerli Müdürlerime ilgileri, hoşsohbetleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.