Olay, Süleymanpaşa’da Milli Eğitime ait rehberlik ve araştırma merkezinin mutfak kısmında gerçekleşti. İddialara göre, Öğretmen Yasemin Şule S., kahve almak için mutfağa girdiğinde, içerde yalnız bulunan memur Ömer E. ile karşılaştı. Yasemin Şule S.’nin ifadesine göre, masadan iki kâğıt havluyu aldıktan sonra masada bir ağırlık hissetti ve o sırada elini tuttuğunu fark etti. Ömer E’nin “Sen benim kişisel eşyalarımı alamazsın” diyerek kendisini engellediğini ve ardından fiziksel bir arbede yaşandığını belirtti.                                                    

BAŞKA BİR ÖĞRETMENİ DE TEHDİT ETTİ

Yasemin Şule S., Ömer E.’nin kendisini elleriyle iterek mutfak kapısını kapattığını ve kaçmasını engellediğini iddia etti. Yasemin Şule S. yaşanan arbede sırasında belini çarparak yere düştüğünü ve bu sırada yan odadaki Öğretmen Salih F.’nin yardıma geldiğini ifade etti. Ancak Ömer E., Salih F.’yi da tehdit ederek “Bu burada bitmedi, seninle dışarıda görüşeceğiz” dedi.

UYUŞTURUCU KULLANMIŞ OLABİLECEĞİNİ İFADE ETTİ

Tekstil fabrikasında işçinin makineye kaptırdığı kolu koptu Tekstil fabrikasında işçinin makineye kaptırdığı kolu koptu

Yasemin Şule Ş., yaşadığı bu olayın ardından hemen 112 Acil Servis’i arayarak yardım istedi ve olay yerine gelen ekipler tarafından hastaneye götürüldü. İlk müdahalenin ardından polis merkezine giderek Ömer E. hakkında şikayette bulundu. İfade tutanağında Yasemin Şule S., Ömer E.’nin uyuşturucu veya uyarıcı madde etkisi altında olabileceğini düşündüğünü ve daha önce bu tür maddeler kullandığına dair duyum aldığını belirtti.

SAVUNMASI ALINACAK

Yasemin Şule Ş.’nin ifadesi üzerine polis tarafından hazırlanan tutanak, yasaların gerektirdiği şekilde kayıt altına alındı ve soruşturma başlatıldı. Ömer E.’nin ifadesi ve iddialara yönelik savunmasının alınmasının ardından hukuki süreç netleşecek.