Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, Kamu düzeninin sağlanması amacıyla Tekirdağ il merkezi ve ilçelerinde başta asayiş suçlarından öldürme, hırsızlık, dolandırıcılık, cinsel suçlar, yağma olmak üzere tüm aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi.                

41 ŞAHIS TUTUKLANDI

Operasyonda haklarında çeşitli suçlardan yakalaması bulunan 132 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan hırsızlık, yağma ve gasp suçundan 10 şahsı, dolandırıcılık suçundan beş şahıs, cinsel istismar suçundan iki şahsı, kasten yaralama suçlarından 11 şahıs, 6136 SKM suçlarından 2 şahıs, uyuşturucu madde ticareti ve kullanma suçlarından dört şahıs olmak üzere toplam 41 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tekstil fabrikasında işçinin makineye kaptırdığı kolu koptu Tekstil fabrikasında işçinin makineye kaptırdığı kolu koptu

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

Cinsel istismar suçlarından uzun yıllardır firari olan ve 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan S.A isimli şüphelide uygulamalarda yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen S.A tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saray’da yapılan uygulamalarda ise bir adet tabanca, yedi adet fişek ele geçirildi.