Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısları deşifre etmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

2 BİN 223 HAP ELE GEÇİRİLDİ

Ekiplerin Kapaklı İsmetpaşa Mahallesinde bir adreste, Süleymanpaşa TOKİ uygulama noktasında bir araçta yaptığı aramada 159 flaster halinde 2 bin 223 adet sentetik ecza hap, 3 parça halinde daralı ağırlığı 1 kilogram 143 gram bonzai maddesi, 1 adet beyaz renkli peçete içerisinde daralı 1.42 gram olan bonzai üretiminde kullanılan (kimyasal A-M) maddesi, 1 adet çalısır vaziyette hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen toplam 16 bin 290 TL para ele geçirildi.

6 günde yakalanan 74 şahıstan 21’i tutuklandı 6 günde yakalanan 74 şahıstan 21’i tutuklandı

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Operasyonlarda beş şüpheli gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen T.U.  isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. H.T. - V.T. - D.M. ve E.S. isimli şahıslar ise uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma suçundan adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.