Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, oda seçimlerinin 8 Kasım Salı günü oda binasında yapılması için İlçe Seçim Kurulu’na başvurdu. ÇTSO mavi liste başkan adayı Rahmi Yılmaz ve yeşil liste başkan adayı Ömer Karadeniz, seçim yeri ve gününün değiştirilmesi için Çerkezköy İlçe Seçim Kuruluna başvurdu. Kurul, seçimin Salı günü değil, hafta sonu yapılması, seçim yerinin ise oda hizmet binası olması yönünde karar aldı.

Karar, itiraz eden başkan adayları ile odaya tebliğ edildi. ÇTSO mavi liste başkan adayı Rahmi Yılmaz, avukatı Egemen Gürcün aracılığıyla seçimin oda binası yerine okul ya da Kapalı Spor Salonunda yapılması için Tekirdağ İl Seçim Kuruluna itirazda bulundu. 

Dünya Temizlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek Dünya Temizlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek

"KARAR İL SEÇİM KURULUNUN"

Rahmi Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Biz 10 Ekim pazartesi günü sabah saat 09.00’a avukatımız Egemen Gürcün aracılığıyla İlçe Seçim Kuruluna, seçimin yeri ve tarihi ile ilgili itiraz ettik. İtirazımız üzerine seçimin hafta içi yapılmasının uygun olmadığı, yerinin ise oda binası olması konusunda karar alındı. Bizde avukatımız aracılığıyla Tekirdağ İl Seçim Kuruluna seçim yeri ile ilgili itirazda bulunduk. Nedeni ise seçimde 3 aday yarışacak. Odanın fiziki kapasitesi çok adaylı bir seçimi kaldıramaz. 3 adayın listesinde 150’ye yakın kişi ve bu adayları destekleyecek çok sayıda kişi var. Ayrıca üyelerimiz de oy kullanmaya gelecek. Oda binası ve koridorlarının cam kaplama olması nedeniyle doğabilecek bir izdihamda büyük problemler yaşanabilir. Bunları da itiraz dilekçemizde anlattık ve herhangi bir okulda seçimin yapılabileceğini bildirdik. Karar İl Seçim Kurulunun.” dedi.