Enes Acar A.Ş.

Firma Kodu #5
Sektör İnşaat
Yetkili Bilal Acar
Telefon 0 282 717 74 60
E-Mail [email protected]
Şehir/Eyalet Tekirdağ
İlçe Kapaklı
Eklenme Tarihi 24.05.2024

Enes Acar A.Ş. faaliyetleriine 2010  yılından itibaren başlamış olup  Firmanın kurumsallaşması  kapsamında geliştirilen projeler ile aynı  yıldan itibaren  bölgedeki  inşaat sektöründe  lider firmalardan bir tanesidir.

Tüm çalışmalarımızda ve projelerimizde  maksimum kalite anlayışı ile hizmet sunabilmek için gelişen teknolojiden ve bilgi birikimimizden yararlanarak inşaat sektöründe koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlanması ve başarılar elde edilmesi ile misyonunu gerçekleştiren Enes Acar A.Ş.’ nin başarısını nesilden nesile aktarıp uzun yıllar devam ettirerek  ve sektörün önde gelen firmaları arasında yerimizi korumak temel prensibimiz ve vizyonumuz olacaktır.

Enes Acar A.Ş. öncelikle, Türkiye Cumhuriyeti kalkınması ve ileri medeniyetler içerisindeki varlığını devam ettirmesi ve uluslararası saygınlığının ve prestijinin artması ve sektöründe uluslararası lider bir firma olmak amaçlarıyla tüm çalışmalarında , doğal hayatın korunması, işçi sağlığı ve Güvenliğinizin istisnasız korunması ve çalışma ortamının sürekli iyileştirilmesi konularını gözeterek devam etmektedir.

Gayrimenkulde Güvence…

Enes Acar A.Ş.
Yönetim Kurulu Başkanı 
Bilal ACAR
 

Bunlar da ilginizi çekebilir