Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası sosyal medya üzerinden Sadettin Saran’a ulaşan Kapaklı’da yaşayan Özkan Hekimoğlu, Saran’ı Fenerbahçe Başkan Adaylığından çekilmesi nedeniyle eleştirdi. Kısa süre sonra yapılan eleştiri yorumunu gören Sadettin Saran, Özkan Hekimoğlu’na ulaşarak kendisini Saran Holding’e davet etti. 

BAŞ BAŞA GÖRÜŞTÜLER 

Kapaklı’nın içinde bulunduğu 5 ilçeye hizmet verecek: 80 NO’lu hat hizmete başladı Kapaklı’nın içinde bulunduğu 5 ilçeye hizmet verecek: 80 NO’lu hat hizmete başladı

Yapılan davet üzerine Kapaklı’dan İstanbul’da bulunan Saran Holding’e giden Hekimoğlu, Sadettin Saran ile baş başa görüşme fırsatı buldu. Yapılan görüşmede Fenerbahçe Futbol Takımı’nın ligdeki durumu görüşüldü. Görüşmenin sonunda Sadettin Saran, Hekimoğlu’na kendi yazdığı kitabı hediye etti. 

“KAPAKLI’DAN GETİRDİĞİM REÇELİ TAKDİM ETTİM” 

Nazik davetinden dolayı Sadettin Saran’a teşekkür eden Fenerbahçeli taraftar Özkan Hekimoğlu, “Sosyal medya üzerinden yazmış olduğum eleştiri sonucu Sadettin Saran bana ulaştı ve görüşmek istedi. Ben de bu davet üzerine Saran Holding’e giderek kendisi ile görüştüm. Beni çok iyi karşıladı ve Fenerbahçe’nin şu anki durumu hakkında sohbet ettik. Sadettin Bey bana kendi yazdığı kitabı hediye ederken ben de ona Kapaklı’dan getirdiğim reçeli takdim ettim. Kendisiyle bundan sonra sürekli görüşme içerisinde olacağız. Sadettin Bey’e ilgi ve alakası için teşekkür ediyor, iş hayatında başarılar diliyorum. Fenerbahçemizinde kısa zamanda ayağa kalkması, tekrar başarılar elde etmesini diliyorum” dedi.