Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Trakya Bölge Başkanlığına Selami Hekimoğlu Atandı.

İlçemizin önde gelen iş adamlarından olan Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu’na Mazbatasını Samkon Kültür Komisyon Başkan Yardımcısı Osman Öğütçü teslim etti.

“BİR VE BERABER OLACAĞIMIZA İNANCIM TAM”
Samsun’un ve ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON)’un kendisine vermiş olduğu bu görev için Samkon genel başkanı H. Kaya Aşçı ve yönetimine teşekkür eden Hekimoğlu, “Amacı üyeleri arasındaki haberleşmeyi sağlayarak, tanışmalarını ve Samsun için etkin bir dayanışmayı sürekli kılmak olan böyle bir konfederasyon içinde görev almaktan mutluluk duyuyorum. Her zaman birlik ve beraberlikleriyle herkese örnek olan Samsunlu hemşerilerimizin de Samkon bayrağı altında Trakya bölgesinde bir ve beraber olacağına inancım tam” açıklamasında bulundu.

8. SAMSUN GÜNLERİNE DAVET ETTİ
Samkon’un, Samsun Federasyonları, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 17 ilçe Kaymakamlığı ve ilçe Belediyelerinin de iş birliği ile 02-03-04-05 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul Eyüp Feshane’de düzenleyeceği “8. Samsun Günleri” programına Trakya bölgesine yaşayan Tüm Samsunluları davet eden Hekimoğlu, “ Fuar alanında 200’e yakın stand kurulacak olup standlarda Samsun’un Tarihi yapısı, Turizmi, Yöresel Örf ve adetleri, yemekleri kısaca Samsun’a dair her şey tanıtılacaktır. Fuar alanında gün boyu çeşitli etkinlikler ve tanıtımlar düzenlenecek, ünlü sanatçılar konser verecek ve TV’lerden 4 gün boyunca canlı yayın yapılacaktır. Bu büyük şölenimize tüm Samsunlu hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

samkon-hekimoglu1 samkon-hekimoglu SASMKON-FESHANE