Kapaklı’da futbol takımlarının ve vatandaşların antrenmanlarını yaptığı ayrıca futbol karşılaşmaları için de kullanılan Kapaklı Şehir Stadı’nın zemini uzun zamandır yenilenmemesi nedeniyle kullanılmaz hale geldi. 

ÇEŞİTLİ NOKTALARA YAMA YAPILDI 

Son dönemlerde sahanın etkin kullanılamaması nedeniyle artan şikayetlerle beraber vatandaş yetkililere seslendi. Aşırı kullanımdan dolayı yer yer yama yapılan şehir stadının zemininden yakınan vatandaşlar, “bu sahada spor mu yapılır?” şeklinde konuştu. 

“İHALEYE ÇIKMAYI BEKLİYORUZ” 

Konuyla ilgili görüşüne başvurduğumuz Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Biz Gençlik ve Spor Bakanlığı’na zeminin kötü olduğunun bilgisini verdik ve zeminin yenilenmesi için ihaleye çıkmayı bekliyoruz. En kısa sürede sahanın zeminini yenilemeyi planlıyoruz. 

60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar 60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar

“YENİ ŞEHİR STADI YAPIMINA BAŞLAYACAĞIZ” 

Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yeni şehir stadı için de yer temini bekliyoruz. Yer temin edildiği gibi onun da ihalesine çıkıp yeni şehir stadının yapımına başlayacağız. Normalde şimdiki stadın olduğu yeri millet bahçesi yapacaktık. O yüzden yenileme çalışması yapmadık ama yeni şehir stadı yapımına başlayamadığımız için en azından vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına şu anki stadın zeminini yenileceğiz” dedi. 

“İYİ BİR İLERLEME KAYDETTİK” 

Yapılacak olan yenileme çalışması ile yakından ilgilendiğini belirten Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün, “Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün ile sürekli görüşme halindeyim. Kapaklı Şehir Stadı’nın zemininin kötü olduğunu kendilerine bildirdik ve iyi bir ilerleme kaydettik. Önümüzdeki hafta net bir şekilde gelişmeler belli olacaktır. Bizden sahanın uzunluğu ve yapısıyla ilgili çeşitli bilgiler istediler. Kendilerine istedikleri bilgileri sunduk. Umarım en kısa zamanda gelişme kaydedeceğiz” ifadelerini kullandı.