Kapaklı Gazetesi - Saray’ın Ayaspaşa Mahallesi Ladin Sokak’ta daha önceden aralarında husumet bulunan 5 kişinin karıştığı çatışmada 7 kişi yaralandı.

Olay, Saray’a bağlı Ayaspaşa Mahallesi Ladin Sokak’ta meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen O.D, P.D, D.Ş ve S.D ile E.D isimli şahısların karşılıklı olarak birbirlerine ateş açması sonucu sokakta bulunan 7 kişi vücutlarına isabet eden saçmalar ile yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Servis minibüsü yolun karşısına geçen aileye çarptı: 2 çocuk ve anne yaralandı Servis minibüsü yolun karşısına geçen aileye çarptı: 2 çocuk ve anne yaralandı

Olaya karışan şahısların evlerinde yapılan aramalarda, olayda kullanılan iki adet Av Tüfeği ele geçirildi. Emniyet güçleri tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.D, E.D, O.D ve P.D isimli şahıslar tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine gönderildi.