2 ay önce Asayiş Haberleri

Sürücüsünün direksiyon başında kalp krizi geçirdiği tır, önce yolcu minibüsüne ardından otomobil ve hafif ticari otomobile çarptı.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından silahla yaralama ve araç kurşunlama olayına karışan 8 şahıs yapılan operasyonla gözaltına alındı.

2 ay önce Asayiş Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ’ında içinde bulunduğu İzmir merkezli 24 ilde Define-1 operasyonu düzenlendiğini açıkladı.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Muratlı’da bir kimyasal fabrikasında patlama meydana geldi. Bölgeye sağlık, itfaiye ve emniyet ekipleri sevk edildi.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphelenilen 3 şahsın üzerinde silah ele geçirildi.

2 ay önce Siyaset Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda MHP’li Meclis üyesi Hakan Değirmenci, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Candan Yüceer’den randevu alamadığı için tepki göstererek, "Bunun en basit tabiri sallanmamak, ciddiye alınmamak Hakan Değirmenci’yi sallamayabilirler, çok da problem değil. Ama Milliyetçi Hareket Partisi’nin meclis üyesini kimsenin sallamamaya hakkı yok" dedi.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Süleymanpaşa’da 5 ay önce eşi Buse Ateş Suna’yı darp ederek ölümüne neden olduğu iddia edilen sanığın yargılandığı dava 3 Eylül’e ertelendi.

2 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatan savunması için askerlik görevini yerine getirecek olan Mehmetçiklere destek olmak amacıyla ‘Asker Paketi’ projesini hayata geçiriyor.

2 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Bağımlılıklarla mücadele konusunda toplum bilincini ve farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen Bağımlılıklarla Mücadele Paneline katıldı.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan mağaza müdürü tutuklandı.