2 ay önce Asayiş Haberleri

Çorlu’da tartışma olayına silahla gelen bir şahıs, polisi görünce kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonrası şahıs, silahıyla birlikte yakalandı.

2 ay önce Gündem Haberleri

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu 2024 yılı Temmuz ayı olağan toplantısı, Kırklareli Valisi Birol Ekici başkanlığında Çerkezköy’de gerçekleşti.

2 ay önce Tekirdağ Haberleri

Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı’nda bulunan Barış ve Özgürlük Parkı, yeniden dizayn edilerek Türk-Macar Dostluk Parkı adıyla hizmet vermeye başladı.

2 ay önce Eğitim Haberleri

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Akademisi Çocuk ve Yetişkin Atölyelerinde Yaz Dönemi kursları başladı.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de ayrıldığı eşinin kardeşini takip eden bir kişi kayınbiraderini sokak ortasında vurdu.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Çorlu’da dönel kavşakta otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı kaza kameraya yansıdı.

2 ay önce Siyaset Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda tüm Türkiye'ye ışık açma kapama çağrısı yaptı.

2 ay önce Gündem Haberleri

Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Çetin’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda kavşakta durdurulan araç içerisinde silah ele geçirildi.

2 ay önce Gündem Haberleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yıldız İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Yıldız, “15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.