2 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 şahsın iş yerlerine ve ikametlerine düzenlene operasyonda çok sayıda kaçak tütün ürünü ele geçirildi.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ il Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Saray’da 174 litre sahte alkol ele geçirildi.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde çalınan kamyonu jandarma ekipleri buldu. Kamyon, jandarma tarafından sahibine teslim edildi.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şahıstan 1’i tutuklandı.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ev içerisinde yapılan aramada 5 adet sikke ele geçirildi.

2 ay önce Spor Haberleri

Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkıran, Nurullah Sansarkan ile anlaştıklarını açıkladı.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak yaralandı.

2 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Malkara’da komşularının bahçesinde açılan su dolu çukura düşen Halil Buğra Gümüş (11), tedavi gördüğü hastanede 51 gün sonra yaşamını yitirdi.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Süleymanpaşa’da kontrolden çıkan otomobil, kahvehanenin önünde oturanların arasına daldı. Yaşanan olayda 11 kişi yaralandı.

2 ay önce Gündem Haberleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, “Milletimiz, engin irfanıyla darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren tüm gerçekleri görmüş ve hemen harekete geçmiştir. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla her kesimden insanıyla ülkesinin sahipsiz olmadığını göstermiştir” dedi.