1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ’da Göç İdaresi Başkanlığı koordinesinde düzenlenen İl Göç Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

1 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Mehmet Sıddık Aslan’ın oğlu Muhammet Enes Aslan hayatını kaybetti.

1 ay önce Gündem Haberleri

24 Temmuz Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Demokratik değerlerin korunması ve güçlendirilmesi için basının özgürlüğüne her zaman sahip çıkacağız” dedi.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü’nde, Türkiye’nin en erkenci üzümü olarak bilinen "Trakya İlkeren" üzümünün hasadı başladı.

1 ay önce Gündem Haberleri

Sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifine karşı Süleymanpaşa’da yapılan yürüyüş sonrası konuşan Hayvan Hakları Savunucusu Bedia İlerler, “Tekirdağ genelinde kısırlaştırılmış köpek sayısı 6 bin 514’tür. Kısırlaştırılmamış köpek sayısı ise 14 bin 352’dir” dedi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkan taş yüklü kamyon yol kenarına devrildi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde polis ekiplerinin bir ticari taksiye düzenlediği operasyonda 250 bin lira değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

1 ay önce Gündem Haberleri

Tekirdağ İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Vali Recep Soytürk başkanlığında Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğü’nde yapıldı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Çorlu’da çiftlikte başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle tarım arazisine sıçrarken yangında çiftlik ve 500 dekar alan yandı.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal Kapaklı Karaağaç Mahallesinde yapımı devam eden 24 derslikli Karaağaç İlkokulu inşaatında inceleme gerçekleştirdi.