1 ay önce Siyaset Haberleri

Burak Kurtuldu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıklayacak.

1 ay önce Çerkezköy Haberleri

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çerkezköy’de pazar, pazartesi ve salı günü elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

1 ay önce Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Çetin, Ford Otosan’ın Ödüllü Tedarikçileri arasında yer alan Korkmaz HSE Endüstri’ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

1 ay önce Spor Haberleri

Esila Yıldız, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

1 ay önce Çerkezköy Haberleri

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Anadolu Hotels Didim Club'te gerçekleşecek olan eğitime katılmak amacıyla 95 kişiyi Didim’e gönderdi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 7 kaçak göçmen ve 1 organizatör yakalandı.

1 ay önce Eğitim Haberleri

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından üyelerin faydalanabileceği Dış Ticaret-Gümrük ve Lojistik Eğitimi verildi.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Süleymanpaşa’da hizmet vermesi planlanan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Doğa Temelli Çözümler (NBS) yoluyla tarım ve gıda sisteminin sürdürülebilirliğini ve dayanıklılığını geliştirme projesi çerçevesinde Tekirdağ’da gıda entegre programı düzenlendi.

1 ay önce Gündem Haberleri

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ferhadanlı Karpuz Şenliği’nde düzenlenen yarışmanda 2 kilo karpuz yiyenler altın kazandı.