1 ay önce Asayiş Haberleri

Şarköy’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu ve uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

1912 yılında yaşanan Büyük Mürefte Depremi'nin 112. yılı anısına düzenlenecek programa tüm vatandaşları davet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Deprem, maalesef ki ülkemizin gerçeği ve bizler de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, bu gerçeği kabul edip gerekli önlemleri almak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 2 araç içerisinde 2 adet silah ele geçirildi.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy’de yeni itfaiye istasyonunun temeli atılacak.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından akrabasını öldürmek suçundan 10 yıl kesinleşmiş cezası bulunan kadın yakalandı.

1 ay önce Gündem Haberleri

Instagram uygulamasına getirilen erişim engelinin bir an önce kaldırılması ile ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Barosu, “Bu hukuksuz uygulamaya son vermesini bekliyoruz” dedi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de yapılan yol kontrolünde şüphelenilen aracın içerisinde kaçak tütün ve makaron ele geçirildi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkımı gerçekleştirilen ve yakın zamanda yapım çalışmalarının başladığı Karaağaç Aile Sağlık Merkezi ile kaba inşaatında sona gelinen Karaağaç İlkokulu’nda incelemelerde bulundu.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 3 şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye ekiplerinin mahallelerdeki altyapı ve üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, “Mahallelerimizin altyapı ve üstyapı problemlerini çözüme kavuşturmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz” dedi.