1 ay önce Asayiş Haberleri

Çorlu’da otomobille çarpıştıktan sonra apartmanın bahçe duvarına çarpan minibüs sürücüsü yaralandı.

1 ay önce Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen ve 2 bin 500’e yakın öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulu eğitimleri düzenlenen çeşitli etkinliklerle sona erdi.

1 ay önce Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Belediyesi Bilim, Kültür ve Sanat Akademisi Çocuk ve Yetişkin Atölyelerinde Yaz Dönemi kursları Kartal Tepe Piknik Alanı’nda düzenlenen etkinliklerle sona erdi.

1 ay önce Çerkezköy Haberleri

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çerkezköy’de pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günü elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

1 ay önce Gündem Haberleri

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) düzenlenen Tekirdağ Sanayi Odaları İstişare Toplantısında bölgedeki su sorunu görüşüldü.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ-İstanbul yolunda ilerleyen motosikletli sürücü, trafiğin yavaşlaması sonucu duramayarak öndeki otomobile çarptı. Yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.

1 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Çerkezköy’de fabrika işçileri tarafından fark edilen olayda, bir kişi yanındaki kız arkadaşını öldürüp, ardından aynı silahla intihar etti.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 19 Mayıs Mahallesi ve Ömer Halis Demir Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını inceledi.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Şarköy’de inşa edilecek olan modern itfaiye istasyonunun temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 1912 Şarköy Depremini Anma Programı dolayısıyla “Dirençli Kent” Paneli düzenledi.