1 ay önce Gündem Haberleri

Avukat Burak Bekiroğlu, Türkiye gündeminde yer alan ve Tekirdağ Limanı’ndan yurda sokulduğu ortaya çıkan GDO’lu mısır meselesi ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunmaya devam ediyor.

1 ay önce Gündem Haberleri

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi aileleriyle birlikte 96’yi Didim’de gerçekleşecek olan eğitime gönderdi.

1 ay önce Saray Haberleri

Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Beyzanur Pehlivan, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’ı ziyaret etti.

1 ay önce Spor Haberleri

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kapaklıspor’un rakipleri belli oldu.

1 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Bayraktar’ın babası hayatını kaybetti.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Şukla ailesinin kızı Rabia ile Koç ailesinin oğlu Volkan, düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attı.

1 ay önce Gündem Haberleri

Süleymanpaşa Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (SPAK), 17 Ağustos Büyük Marmara Depremi’nin 25’inci yılı dolayısıyla Silivri Belediyesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliği ile organize edilen Anma Programı ve Arama Kurtarma Tatbikatı’na katıldı.

1 ay önce Gündem Haberleri

Eski Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Barış Özdemir ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı olarak atanan Salih Uğur Alver’i ziyaret etti.

1 ay önce Gündem Haberleri

Meteoroloji 18 Ağustos 2024 Pazar saat 12:00 ile 20 Ağustos 2024 Salı tarihleri arasında yüksek sıcaklıklar nedeniyle Tekirdağ’da yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da vatandaşlara hizmet veren dev gıda zinciri firmanın deposunda bir çalışanın elini fare ısırdı. Firma yetkilileri eli ısırılan personele, “İş çıkışı hastaneye gidersin, bir şey olmaz” dedi.