1 ay önce Kapaklı Haberleri

19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Hüseyin Arif Torun tarafından Sünnet Şöleni etkinliği düzenlenecek.

1 ay önce Eğitim Haberleri

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

1 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Ergene’de düğünde ikram edilen lokumu yiyen adam, boğularak hayatını kaybetti.

1 ay önce Gündem Haberleri

Hizmete giren “Gezici Kent Lokantası” ile ilgili konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “En iyi ve en kaliteli hizmeti en uygun fiyata vereceğiz” dedi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Tarihimizin en büyük afetlerinden biri olan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 25. yıl dönümü dolayısıyla Kapaklı’da anma etkinlikleri düzenlendi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da esnaflık yapan Recep Tunç, (45) geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde (ÇOSB) faaliyet gösteren Star Hidropar Ekinplas isimli plastik fabrikasında yangın çıktı. Fabrikanın deposunda başlayan ve kısa sürede tüm fabrikayı saran yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu kontrol altına alındı.

1 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Elektrik arızası için direğe çıkan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) çalışanı Tayfur Öztürk, akıma kapılarak hayatını kaybetti.

1 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Kırklareli’nde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

1 ay önce Çerkezköy Haberleri

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi tarafından 219 kişi aileleriyle birlikte Bodrum ve Aydın’da düzenlenecek olan eğitime gönderildi.