1 hafta önce Asayiş Haberleri

Muratlı Çevreyolu’nda meydana gelen kazada kamyon ile panelvan araç çarpıştı. Yaşanan olayda 2 aracın şoförü yaralandı.

1 hafta önce Asayiş Haberleri

2 yaşındaki Sıla’nın cinsel istismara uğradığının belirlendiğini belirten Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün, “Ne yazık ki 2 yaşındaki yavrumuza bir cinsel istismar vakasının ortaya çıktığını gösteriyor” dedi.

1 hafta önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediyesi’nin Karaağaç Mahallesinin göbeğine çöp döktüğünü ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Sertif Kanat, “Kapaklı Belediyesi her zaman olduğu gibi” dedi.

1 hafta önce Siyaset Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2024 Eylül Ayı Meclis Toplantısında CHP’li Meclis Üyesi okuduğu yazı ile AK Parti hükümetini Türkiye’deki eğitim konusunda eleştirdi. Daha sonrasında AK Parti’li Meclis Üyeleri ile CHP’li Meclis Üyeleri birbirlerine “Turist Ömer gibi sadece geziyorsunuz” diyerek tartışma yaşadı.

1 hafta önce Spor Haberleri

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kapaklıspor Basketbol Takımı, Trabzonspor Basketbol Takımı ile evinde karşı karşıya gelecek.

1 hafta önce Eğitim Haberleri

Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Cavit Kartal, okullarda yardımcı personel eksiğinin ivedilikle giderilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Milli Eğitim Bakanlığı, Hükümet nezdinde ısrarlı girişimleriyle, tüm okullarımızda yardımcı hizmetli ve yardımcı personel tahsisini sağlayacak yeterli kadro kontenjanını almalıdır” dedi.

1 hafta önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde bir eve düzenlenen operasyonda tarihi eser ve kaçak tütün ele geçirilirken 1 şahıs gözaltına alındı.

1 hafta önce Eğitim Haberleri

Çorlu Belediyesi tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim verecek Sınav Akademisi’nin başvuru süreci 11 Eylül’de başladı.

1 hafta önce Eğitim Haberleri

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası dolayısıyla Kapaklı’da tören düzenlendi.

1 hafta önce Çerkezköy Haberleri

4-6 Eylül’de gerçekleşen Trakya’nın tek endüstriyel fuarı 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuar hakkında açıklamalara bulunan ve teşekkürlerini ileten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, “Üretim üssü bölgemizde Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, Trakya bölgesinin ekonomik gücünü ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne sermiştir” dedi.