Servis minibüsü yolun karşısına geçen aileye çarptı: 2 çocuk ve anne yaralandı Servis minibüsü yolun karşısına geçen aileye çarptı: 2 çocuk ve anne yaralandı

Kapaklı Gazetesi -  Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Tekirdağ merkezli yapılan operasyonlar eş zamanlı olarak Kırklareli, İstanbul, İzmir ve Balıkesir olmak üzere 5 il dahilinde gerçekleşti. Yapılan operasyon neticesinde, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, birçok tarihi eserin ve kaçakçılık amacı ile kullanılan ekipmanların ele geçirildiğini duyurdu. 

"5 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON"

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünün tarihi eser kaçakçılığının engellenmesi ve şahısların deşifre edilmesine yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında operasyon gerçekleştirildi. 28 Eylül 2022 günü saat 06.30'da eş zamanlı şekilde Tekirdağ merkezli Kırklareli, İstanbul, İzmir ve Balıkesir olmak üzere 5 ilde yapılan operasyon neticesinde; 560 adet farklı boyutlarda sikke, 73 adet metal obje (ok ucu, yüzük vb.), 1 adet hassas terazi, 11 parça tarihi eser niteliğinde altın obje ve heykelcik, 2 adet av tüfeği, 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet 7×65 tabanca, 11 adet metal arama dedektörü, 1 adet su arama ve tespit cihazı ele geçirildi. 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü konu ile ilgili, 14 şahsın yakalanarak gözaltına alındığını ve haklarında 2863 SKM suçundan yasal işlem yapıldığını duyurdu.