29 Eylül Pazar günü saat 12.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda Kapaklı Kartalspor ile mücadele eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü karşılaşmaya baskılı başladı. İki takımın da karşılıklı ataklarıyla geçen ilk yarıda gol olmadı. 

Taskiran Kartal 1

TAŞKIRANLAR, EMRE KAYMAZ’LA RAHATLADI 

İkinci yarıya daha istekli başlayan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü, 58. Dakikada Emre Kaymaz’ın bulduğu golle 1-0 öne geçti. Baskısını daha da artıran Taşkıranlar, 79. Dakikada Emre Kaymaz tarafından atılan 2. golle birlikte rahatladı.  

Taskiran Kartal

ERAY TURAN’IN GOLÜYLE MAÇ SON BULDU 

Yapılan değişikliklerle birlikte Kapaklı Kartalspor, oyuna ortak olarak sık sık Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü kalesini yokladı. Aradığı golü bir türlü bulamayan Kartalspor, dakika 88’de Eray Turan’ın bulduğu golle karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. 

Taskiran Kartal 3

“RAHAT BİR GALİBİYET ALDIK” 

Maç sonu açıklamalarda bulunan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Furkan Aşık, “Ligin ilk maçları hep zordur. Bugün de çok güçlü rakibimiz ile karşılaştık. İlk yarı daha çok mücadelenin ön planda olduğu ve her iki takımın da ciddi tehlike yaratamadığı bir yarı oldu. İkinci yarı rakibimizin direncinin azalmasıyla birlikte yıldız oyuncularımız ön plana çıktı ve rahat bir galibiyet aldık” dedi. 

Kapaklıspor ilk karşılaşmasına pazar günü çıkacak Kapaklıspor ilk karşılaşmasına pazar günü çıkacak

Taskiran Kartal 4

“TÜM TAKIM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM” 

Alınan başarıdan dolayı takımını tebrik eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkıran, “Yeni sezonun ilk karşılaşması beklediğimiz gibi mücadele dolu geçti. Karşımızdaki rakibimizi de tebrik ediyorum. Güzel bir mücadele ortaya koydular. Fakat gün sonunda daha çok mücadele ederek rahat bir galibiyete ulaştık. Alınan sonuçtan memnunum. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.